Q-DAS – analyse af produktionsdata

Software til analyse af produktionsdata. Absolut førende inden for SPC (Statistisk processtyring / Statistisk proceskontrol), og til at optimere processtyringen i virksomheden via opsamling af data og analyse. Betragtes i dag som dannende standard for udarbejdelse af statistiske analyser.

Statistik

Q-DAS statistik-software – “stand-alone løsning” med fokus på en specifik opgave – og som sikrer ensartede standarder i hele virksomheden.

CAMERA Concept

Q-DAS CAMERA Concept – velstruktureret system til at overvåge kapabiliteten i industriproduktion.

Dimensionel datahåndtering

Q-DAS eMMA Software Suite til dimensionel datahåndtering, kvalitetsplanlægning og analyse i fremstillingsindustrien.

 

Q-DAS software består af forskellige moduler, som

  • enten kan benyttes hver for sig (statistik-software), og dækker den del af kvalitetsstyringen i virksomheden, som vedrører MSA, processtyring, proceskapabilitet samt procesoptimering

  • eller de kan benyttes sammen (CAMERA-konceptet). Brugen af CAMERA-konceptet kræver normalt et forløb med fælles planlægning, konfiguration og installation sammen med kunden.

Q-DAS standard-software vs CAMERA-konceptet

Q-DAS statistik-software retter sig imod en specifik opgave, som kunden ønsker at løse her og nu, og betragtes derfor som en slags “stand-alone løsning”. CAMERA-konceptet bruges til at opbygge et automatiseret performance-målesystem til opsamling og måling af kvaliteten i industriel produktion.

Om Q-DAS

Q-DAS er et tysk softwarehus, som har specialiseret sig i udviklingen og brugen af statistiske metoder inden for kvalitetsstyring.

Q-DAS produkterne bruges i dag over hele verden (dækker 22 sprog heriblandt flere asiatiske lande) og betragtes i dag som dannende standard for udarbejdelse af statistiske analyser på computere.

Q-DAS er det foretrukne software inden for automobilindustrien og førende automobilkoncerner som FORD, GM, Mercedes Benz, AUDI, Volvo, Scania og VOLKSWAGEN, der alle har valgt Q-DAS som referencesoftware.

Desuden har både større og mindre underleverandører, såsom f.eks. Bosch valgt Q-DAS og stiller også krav til deres underleverandører om at levere rapporter i Q-DAS format.

Produkterne udmærker sig ved deres brugervenlighed, store fleksibilitet og ved at de understøtter de internationale retningsliner, normer og standarder for kvalitet.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få nyheder og information om måleteknik, kvalitetsstyring og kommende kurser. Du vil modtage et nyhedsbrev ca. en gang om måneden.

You have Successfully Subscribed!