1. Software
  2. Q-DAS

Q-DAS – analyse af produktionsdata

Software til analyse af produktionsdata. Absolut førende inden for SPC (Statistisk processtyring / Statistisk proceskontrol), og til at optimere processtyringen i virksomheden via opsamling af data og analyse. Betragtes i dag som dannende standard for udarbejdelse af statistiske analyser.

Statistik

Q-DAS statistik-software – “stand-alone løsning” med fokus på en specifik opgave – og som sikrer ensartede standarder i hele virksomheden.

CAMERA Concept

Q-DAS CAMERA Concept – velstruktureret system til at overvåge kapabiliteten i industriproduktion.

Dimensionel datahåndtering

Q-DAS eMMA Software Suite til dimensionel datahåndtering, kvalitetsplanlægning og analyse i fremstillingsindustrien.

 

Q-DAS software består af forskellige moduler, som

  • enten kan benyttes hver for sig (statistik-software), og dækker den del af kvalitetsstyringen i virksomheden, som vedrører MSA, processtyring, proceskapabilitet samt procesoptimering

  • eller de kan benyttes sammen (CAMERA-konceptet). Brugen af CAMERA-konceptet kræver normalt et forløb med fælles planlægning, konfiguration og installation sammen med kunden.

Q-DAS standard-software vs CAMERA-konceptet

Q-DAS statistik-software retter sig imod en specifik opgave, som kunden ønsker at løse her og nu, og betragtes derfor som en slags “stand-alone løsning”. CAMERA-konceptet bruges til at opbygge et automatiseret performance-målesystem til opsamling og måling af kvaliteten i industriel produktion.

Om Q-DAS

Q-DAS er et tysk softwarehus, som har specialiseret sig i udviklingen og brugen af statistiske metoder inden for kvalitetsstyring.

Q-DAS produkterne bruges i dag over hele verden (dækker 22 sprog heriblandt flere asiatiske lande) og betragtes i dag som dannende standard for udarbejdelse af statistiske analyser på computere.

Q-DAS er det foretrukne software inden for automobilindustrien og førende automobilkoncerner som FORD, GM, Mercedes Benz, AUDI, Volvo, Scania og VOLKSWAGEN, der alle har valgt Q-DAS som referencesoftware.

Desuden har både større og mindre underleverandører, såsom f.eks. Bosch valgt Q-DAS og stiller også krav til deres underleverandører om at levere rapporter i Q-DAS format.

Produkterne udmærker sig ved deres brugervenlighed, store fleksibilitet og ved at de understøtter de internationale retningsliner, normer og standarder for kvalitet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få nyheder og information om måleteknik, kvalitetsstyring og kommende kurser. Du vil modtage et nyhedsbrev ca. en gang om måneden.

You have Successfully Subscribed!