Ydelser

Vi tilpasser vores ydelser til dine konkrete behov, enten som enkeltstående ydelser eller som ydelser integreret i en større helhed. Vi kan hjælpe dig med at identificere muligheder for at forbedre din virksomheds produktivitet og indtjening ved brug af kvalitetsstyring.

Rådgivning

Få rådgivning til, hvordan du med kvalitetsstyring kan imødekomme kunders ønsker og behov, samtidig med at du forbedrer din virksomheds produktivitet og indtjening.

Vi har mere end 20 års erfaring med kvalitetsstyring i produktionsvirksomheder inden for plast-, metal- og medicinalindustrien – så vi ved hvad vi taler om.

Emneopmåling

Få opmålt dine emner af AUKOM-certificeret måletekniker. Opmåling og kontrol af emner med multisensor-målemaskine eller CT-scanner. Metrologic kan hjælpe dig med nøjagtig 3D-opmåling af mange forskellige typer af emner.

Andre måleopgaver

Er din målemaskine booket fuldt op, mangler du akut en medarbejder eller har du brug for ekspertviden til løsning af konkret en opgave? Så har du nu mulighed for at leje en måletekniker til måleteknisk og statistisk assistance. 

Projekter

Metrologic deltog i 2015-18 i projektet Accurate Manufacture. Projektets mål var at udarbejde en helt ny målemetode, der skulle bane vej for en produktion, hvor metrologi ned til submikrometer-niveau ville være integreret med fremstillingsprocesserne.

Kurser >>>

Tag på kursus og få det bedste udgangspunkt for at ­arbejde effektivt med kvalitetsstyring

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få nyheder og information om måleteknik, kvalitetsstyring og kommende kurser. Du vil modtage et nyhedsbrev ca. en gang om måneden.

You have Successfully Subscribed!