Metrologic software

Metrologic udvikler software til dataopsamling, som kan benyttes alene eller som supplement til Q-DAS® proceskapabilitetssoftware samt kalibreringssoftware til ovevågning af måleudstyr. Du kan få udviklet eller tilpasset software, så det opfylder lige præcis dine specifikke ønsker og krav.

Metrologic dataopsamling

 

M-DAQ

Brugervenligt interface til dataindsamling, der kombinerer CMM rapporter med manuelle målinger. Softwarens visuelle måleguide og statistisk dataovervågning i real-time hjælper operatøren til enkelt og hurtigt at udføre komplekse testplaner.

M-Dashboard

En smart løsning til real-time overvågning og visualisering af produktionskvalitetsstatus plus håndtering og registrering af hændelser i Q-DAS data management systemet.

M-Environment Solution

Dataindsamlingssystem til opsamling og visualisering af temperatur og fugtighed i målerum eller på produktionslinjer samt med mulighed for at uploade de opsamlede data til SQL-database.

M-Converter

Effektiv løsning til konvertering / oversættelse af data fra forskellige systemer (som fx Zeiss, Werth, DeMeet, Nikone) til Q-DAS-system.

Metrologic kalibreringssoftware

Calib

Overvågning og styring af virksomhedens måleudstyr. Understøtter på en effektiv og arbejdsbesparende måde virksomhedens kalibreringsfunktion. Lever op til kravene i DS/ISO 9000, ISO 10012-1 og ISO 16949 (QS 9000). Overvågning af måleudstyret sikrer en komplet registrering af samtlige nødvendige informationer på den økonomisk mest optimale måde.

CalibWeb

Kalibreringsstyringsprogram med Web Viewer-løsning til brug på PC eller tablet.

  • Overvåger brugen, kalibrering og reparation af dit udstyr
  • Rapporterer dine kalibrerings­resul­tater og dokumenterer sporbarhed
  • Sender liste til næste kalibrering på e-mail
  • Dataudveksling til Q-DAS-software
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få nyheder og information om måleteknik, kvalitetsstyring og kommende kurser. Du vil modtage et nyhedsbrev ca. en gang om måneden.

You have Successfully Subscribed!