Metrologic software

Metrologic udvikler også software. Vi udvikler software til dataopsamling, som kan benyttes alene eller som supplement til Q-DAS® proceskapabilitetssoftware. Eller du kan få udviklet eller tilpasset software, så det opfylder lige præcis dine unikke/specifikke ønsker og krav.

Metrologic M-DAQ >

Data Acquisition Quality System

 

M-DAQ Data

A user interface for measurement of roughness data following a plan including the locations on the part which can guide the operator to perform complex test plans.

M-DAQ Dashboard

Visualiseringsværktøj, der på en enkel og klar måde kan vise status for dine KPI’er på en stor skærm, så alle med det samme kan identificere en fejl.

M-DAQ Temperature monitoring

Giver dig live overvågning af temperatur og fugtighed, så du altid har fuld kontrol over dit arbejdsområde.

Andet Metrologic Software

Calib

Overvågning og styring af virksomhedens måleudstyr. Understøtter på en effektiv og arbejdsbesparende måde virksomhedens kalibreringsfunktion. Lever op til kravene i DS/ISO 9000, ISO 10012-1 og ISO 16949 (QS 9000). Overvågning af måleudstyret sikrer en komplet registrering af samtlige nødvendige informationer på den økonomisk mest optimale måde.

CalibWeb

Kalibreringsstyringsprogram med Web Viewer-løsning til brug på PC eller tablet.

  • Overvåger brugen, kalibrering og reparation af dit udstyr
  • Rapporterer dine kalibrerings­resul­tater og dokumenterer sporbarhed
  • Sender liste til næste kalibrering på e-mail
  • Dataudveksling til Q-DAS-software

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få nyheder og information om måleteknik, kvalitetsstyring og kommende kurser. Du vil modtage et nyhedsbrev ca. en gang om måneden.

You have Successfully Subscribed!