Målemaskiner

Du kan ikke producere bedre end du kan måle
– derfor er det essentielt at have måleudstyr, der kan foretage nøjagtige målinger.

Målemaskiner fra Werth Messtechnik GmbH

Vi forhandler kvalitetsmålemaskiner fra den førende tyske producent Werth Messtechnik GmbH, der er førende tysk producent af industrielle målemaskiner og navnet Werth har i mere end 60 år stået for den højeste kvalitet og præcision inden for dimensional måleteknologi.

Produktsortimentet strækker sig fra klassiske profil- og måleprojektorer med standardopløsning for optisk 2D og 3D koordinatmålinger, til superavanceret koordinatmåleudstyr med flere sensorer, såsom optik, laser og touchprober samt røntgencomputertomografi (CT) med måleusikkerheder fra få mikrometer ned til submikrometer-niveau.

Installation, undervisning og service

I forbindelse med køb af Werth’s målemaskiner tilbyder vi bl.a installation, undervisning af operatører samt service.

Undervisning, applikationsservice og rådgivning

I sammenhæng med vores Werth agentur har vi udbygget vores kompetence på CT-området til at omfatte undervisning, applikationsservice og rådgivning.

Koordinatmålemaskiner (CMM)

Fleksibilitet sammenholdt med høj nøjagtighed har givet et bredt udvalg af applikationer til koordinatmåleudstyr inden for dimensionel måling til produktionskontrol samt til inspektion i laboratoriet.

CT-scannere

Kombinerer røntgen computertomografi (CT) med design og komponenter fra koordinatmålemaskiner (CMM), så du opnår den nøjagtighed, der er påkrævet inden for industriel koordinatmåling.

Sensorer

I dag kombineres optiske sensorer som f.eks. 3D Patch, Werth Laser Probe, Chromatic Focus Probe, Nano Focus Probe og Werth Interferometer Probe med billedbehandling.

  Werth Messtechnik GmbH

  Kvalitet, præcision og innovation har dannet grundlaget for en succesfuld virksomhedsvækst hos Werth Messtechnik GmbH i over 60 år.

  PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få nyheder og information om måleteknik, kvalitetsstyring og kommende kurser. Du vil modtage et nyhedsbrev ca. en gang om måneden.

  You have Successfully Subscribed!