iqs – kvalitetsstyring (CAQ)

Ønsker du målbart at forbedre din kvalitet, reducere dine kvalitetsomkostninger, undgå fejl og skabe et uafbrudt kontrolgennemløb, hvorigennem disse faktorer løbende vil forbedres? iqs kvalitetscenter dækker alle kvalitetsstyringsområder fra planlægning til analyse af de vigtigste kvalitetsdata.

Fordele

iqs – vores førende CAQ-software – sørger for vedvarende og effektivt at støtte dig i at nå dine mål inden for kvalitetsstyring. >>>

CAQ moduler

Hvert enkelt CAQ-modul fra iqs giver dig et stort udbytte hver især. Ved at kombinere modulerne, åbner du for softwarens fulde potentiale, og kan skabe et komplet CAQ-system. >>>

 

2 PARTNERE, 1 LØSNING

Samarbejdet mellem iqs og Q-DAS® kombinerer kvalitetsplanlægning og statistiske metoder på højeste niveau. >>>

Vedvarende succes ved hjælp af kvalitetskontrol-loop

Plan – Do – Check – Act Alle iqs-moduler er baseret på PDCA-systemet. Ved konstant at søge efter årsagerne til fejl burde alle systemer fra produktion og back office-funktioner samt andre forretningsaktiviteter, løbende blive forbedret. iqs CAQ-system er baseret på W. Edwards Deming’s principper og stræber efter kvalitet og kontinuerlig forbedring (CIP) i produktionsprocessen. Alle iqs-moduler er baseret på PDCA-systemet. >>>

Om iqs

iqs er ledende inden for CAQ (Computer-Aided Quality assurance) software og har i mere end 15 år stået for innovative ideer og fremsynet teknologi inden for kvalitetsstyring og kontrol.

iqs er bosiddende i Bühl i Tyskland og har kontor i Schweiz også og er leverandør til mange forskellige typer industrier, blandt andre automotive, elektronik, glas, plastik, medicin, metrologi, metal, værktøj.

Kunderne tæller blandt andre Bosch, Braun, Continental, Valeo, Gaudlitz, Keiper og mange flere.

iqs har et strategisk partnerskab med Q-DAS om at kunne levere forebyggende kvalitetsstyring og statisk evaluering i én pakke.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få nyheder og information om måleteknik, kvalitetsstyring og kommende kurser. Du vil modtage et nyhedsbrev ca. en gang om måneden.

You have Successfully Subscribed!