Dette er et videregående kursus i CMM koordinatmåleteknik, herunder brug af simple CAD filer som grundlag for programmering.

I forbindelse med brugen af CMM er det ikke nok at få et kort kursus i den tilhørende software. Det er nødvendigt at tilegne sig ”god koordinatmåleteknisk praksis”.

3-koordinat måleteknik har gennem de senere år udviklet sig til at kunne løse endog særdeles komplicerede måleopgaver i virksomhederne. Teknikken kan ikke alene benyttes til de mere almindelige længde- og afstandsmålinger, men desuden kortlægge mere komplicerede geometriske elementer. Dette kræver en større indsigt i måleteknik af de operatører, som arbejder med CMM.

Målgruppe

Måleteknikere og CMM operatører som skal opnå udvidede færdigheder inden for 3D måleteknik.

Udbytte

  • Få styrket din viden generelt på det 3D måletekniske og tegningsspecifikationsmæssige område
  • Få bedre færdigheder i forbindelse med løsning og programmering af måletekniske opgaver på forskellige typer og fabrikater af CMM målemaskiner (herunder optiske)
  • Detaljeret viden om udarbejdelse og brug af måleprogrammer

Forudsætninger

Tilmelding

Fakta

Varighed

5 dage

Dato og sted

Kurset er ikke datosat, men oprettes efter behov (min. 3 personer). Benyt tilmeldingsblanketten, hvis du er interesseret i kurset – så vil vi kontakte dig og tale mulighederne igennem.

Metrologic
Håndværkersvinget 10
2970 Hørsholm
Se kort

Pris

DKK 19.000 ekskl. moms

Virksomhedskurser

Kurset kan også afholdes som internt virksomhedskursus. Kontakt os for at høre mere om mulighederne.

Kontakt

Christian G. H. Meinertz
Salgsdirektør
T +45 4086 5526
cgm@metrologic.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få nyheder og information om måleteknik, kvalitetsstyring og kommende kurser. Du vil modtage et nyhedsbrev ca. en gang om måneden.

You have Successfully Subscribed!