I forbindelse med brugen af CMM er det ikke nok at få et kort kursus i den tilhørende software. Det er nødvendigt at tilegne sig ”god koordinatmåleteknisk praksis”.

3-koordinat måleteknik har gennem de senere år udviklet sig til at kunne løse endog særdeles komplicerede måleopgaver i virksomhederne. Teknikken kan ikke alene benyttes til de mere almindelige længde- og afstandsmålinger, men desuden kortlægge mere komplicerede geometriske elementer. Dette kræver en større indsigt i måleteknik af de operatører, som arbejder med CMM. Kurset bibringer denne indsigt.

Målgruppe

Måleteknikere og CMM operatører, som skal have øget sin viden og færdigheder inden for 3D måleteknik.

Udbytte

Forbedring af deltagernes færdigheder i forbindelse med løsning af  måletekniske opgaver på forskellige typer og fabrikater af CMM målemaskiner (herunder optiske). Målet med undervisningen er at beskrive 3-koordinat måleteknikken for deltagerne og formidle den grundlæggende viden om udarbejdelse og brug af måleprogrammer.

Forudsætninger

Kendskab til GPS tolerancer en fordel. Almen kendskab til brug af computere.

Sprog

Delvist på engelsk

Tilmelding

  Fakta

  Varighed

  5 dage

  Dato og sted

  Kurset er ikke datosat, men oprettes efter behov (min. 3 personer). Benyt tilmeldingsblanketten, hvis du er interesseret i kurset – så vil vi kontakte dig og tale mulighederne igennem.

  Metrologic
  Håndværkersvinget 10
  2970 Hørsholm
  Se kort

  Pris

  DKK 19.000 ekskl. moms

  Virksomhedskurser

  Kurset kan også afholdes som internt virksomhedskursus. Kontakt os for at høre mere om mulighederne.

  PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få nyheder og information om måleteknik, kvalitetsstyring og kommende kurser. Du vil modtage et nyhedsbrev ca. en gang om måneden.

  You have Successfully Subscribed!