Formålet med at udarbejde en PPAP er først og fremmest at fastlægge om alle konstruktionstegninger og specifikationskrav er korrekt forstået af leverandøren, samt at processen er i stand til at fremstille produkter, der kan opfylde kundens krav til disse under et faktisk produktionsforløb med de krævede produktionstal.

I kurset vil du blive taget i hånden og ført igennem alle faser af udarbejdelsen af en PPAP. Elementerne vil blive forklaret, og du vil få lejlighed til selv at prøve udarbejdelsen gennem praktiske eksempler og øvelser i stort omfang.

PPAP er brugt til at skabe tillid til, at komponentleverandører har forstået kundens design- og specifikationskrav, og at leverandøren har opbygget processer, der er i stand til at producere derefter.

PPAP-pakken er en række af dokumenter, der skal godkendes af leverandør og kunde, inden produktionen kan gå i gang. Part Submission Warrant (PSW) er et resumé, der dokumenterer, at leverandører har gennemset pakken, og kunden ikke har identificeret problemer, der kan forhindre en godkendelse.

I dette modul gennemgås PPAP med særligt fokus på de 18 elementer, krav til rapportering, dokumentation og anvendelse af formularer.

Målgruppe

Produktionsplanlæggere – Kontrolmedarbejdere – Medarbejdere i produktionen der skal deltage i gennemførelse af PPAP.

Udbytte

Efter kurset kan du selv udføre en komplet PPAP

Forudsætninger

Kendskab til ITAF 16949 vil være en fordel, men ikke et krav

Sprog

Der undervises fortrinsvis engelsk

Tilmelding

  Fakta

  Varighed

  3 dage

  Dato og sted

  Kurset er ikke datosat, men oprettes efter behov (min. 3 personer). Benyt tilmeldingsblanketten, hvis du er interesseret i kurset – så vil vi kontakte dig og tale mulighederne igennem.

  Metrologic
  Håndværkersvinget 10
  2970 Hørsholm
  Se kort

  Pris

  DKK 11.400 ekskl. moms

   

  Virksomhedskurser

  Kurset kan også afholdes som internt virksomhedskursus. Kontakt os for at høre mere om mulighederne.

  PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få nyheder og information om måleteknik, kvalitetsstyring og kommende kurser. Du vil modtage et nyhedsbrev ca. en gang om måneden.

  You have Successfully Subscribed!