Der er en ny version tilgængelig til softwaren infra CONVERT fra ELIAS. Du kan downloade version 2.0.6 i downloadområdet på Elias hjemmeside >.

Særlige bemærkninger til den nye version 2

Den store version spring fra 1.x.x.x til 2.x.x indikerer allerede, at infra CONVERT er blevet revideret i større skala. Nye funktioner er tilføjet, eksisterende funktioner er blevet forbedret, og 32-bit-en bliver til en 64-bit-software. Med sidstnævnte vil infra CONVERT være i stand til at imødekomme kravene de store hukommelseskrav til CAD-tegninger og en optimal integration i nuværende operativsystemer i fremtiden.

Du kan installere en version 2 over en version 1. De vigtigste ændringer, der skal overvejes, er som følger:

  • Windows 64-bit operativsystemer fra Windows 7 er understøttet
  • Installationsmappen ændres til “C:\Program Files”
  • AppData-konfigurationsmappen bruges eksplicit; brugerspecifikke indstillinger blev tidligere gemt implicit i VirtualStore
  • Formatet for “indstillinger.json” er blevet forenklet – filer i det gamle format kan stadig læses, men vil blive konverteret.

 

Ud over opdateringsdokumentationen skal du bemærke systemkravene, opdateringsinstruktionerne og som administrator, oversigten i administratorhåndbogen.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få nyheder og information om måleteknik, kvalitetsstyring og kommende kurser. Du vil modtage et nyhedsbrev ca. en gang om måneden.

You have Successfully Subscribed!