Visti Pej og James Thomas McNally fra Terma A/S i Grenaa, har som de første i Danmark gennemført AUKOMs ekspertuddannelse og fået personligt internationalt anerkendt certifikat på deres uddannelse.

Kurset blev holdt hos Metrologic i Hørsholm og underviser var Jørgen Meinertz.

”Nu er de begge klædt på til at sikre kvaliteten af deres målinger. Samtidig har de gennem den samlede uddannelse et meget stærkt fundament i deres samarbejde med kunder og leverandører inden for det geometriske område. Specielt kan nævnes, at kolleger i samarbejdsvirksomhederne taler samme sprog, hvis de har gennemgået de samme AUKOM moduler”, udtaler Jørgen Meinertz.

Med to AUKOM Eksperter i deres stab, kan Terma nu reklamere med, at deres medarbejdere har tilegnet sig den allernyeste viden inden for koordinatmåleteknikken.

Terma uddyber valget af AUKOM kurserne:
“Ved at lade vores medarbejdere gennemføre AUKOM kurserne, er vi sikre på det vil give en bedre kommunikation og ens forståelse, måleoperatørerne imellem. Derudover vil det skabe en større faglighed og dermed et bedre overblik indenfor den komplekse verden med målinger med koordinat målemaskiner.

Derfor vil vi også gerne videre udvikle på dette således vi mellem faggrupper kan danne det gode samarbejde, overblikket og evnen til at håndtere kompleksiteten vi har i fremstillingen af vores produkter, derfor er vi nu også begyndt at sende vores CNC programmører på AUKOM kurser, for lige præcis at forbedre vores daglige dialog omkring de måletekniske udfordringer.

De medarbejdere som har deltaget på et af AUKOM kursus, har udelukkende positive tilbagemeldinger. Terma har, gennem AUKOMs kurser, sikret et højere kompetenceniveau og et godt grundlag for at skabe en god udvikling i vores CMM gruppe som er på forskellige niveauer. Vores certificerede AUKOM eksperter kan videregive deres viden og dermed løfte CMM gruppen, med evt. henblik på at sende flere medarbejdere afsted på kurserne, som giver indblik i koordinat målemaskinernes verden, det sig være optisk, taktilt, etc.”

FAKTA om AUKOM:

AUKOM er en global uddannelsesstandard for metrologi, der har en vision om strategisk at skabe en ensartet brug af metrologi over hele kloden.

AUKOM-metrologiuddannelsen er leverandørneutral, så du kan tage de færdigheder, du lærer, og anvende dem på enhver koordinatmåler (CMM) og enhver software.

For blive AUKOM Ekspert, skal du først have bestået de tre første trin: Level 1, Level 2 og GD&T (GPS) og fået certifikat som AUKOM Måletekniker.

Der er FVM, der står for AUKOM uddannelsen i Danmark.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få nyheder og information om måleteknik, kvalitetsstyring og kommende kurser. Du vil modtage et nyhedsbrev ca. en gang om måneden.

You have Successfully Subscribed!