chy.stat – online visualisering

Online visualisering af kvaliteten i produktionsvirksomheder. Softwareprogram til produktionsvirksomheder, som ønsker et bedre overblik over kvaliteten og produktionen af fejlemner. Med chy.stat kan du nemt reducere dine omkostninger i produktionen.

Slut med kompliceret behandling af off-line data

chy.stat er et nyt softwareprogram til produktionsvirksomheder, som ønsker et bedre overblik over kvaliteten og produktionen af fejlemner. Med chy.stat kan du nemt reducere dine omkostninger i produktionen.

Programmet gør online-statistik smart og hurtig. chy.stat gør det muligt at analysere målte data i produktionen og efter et par intuitive klik visualisere resultaterne tydeligt og let. Der er ikke længere behov for kompliceret behandling af off-line data.

Hvorfor arbejde med chy.stat?

  • Fordi med programmet chy.stat undgår du den kedelige indsamling af periodiske rapporter om skrot, kapabilitet, OEE og stabiliteten af din produktion. Med chy.stat har du KPI’erne online.

 

  • Fordi chy.stat garanterer en fejlfri statistikanalyse – takket være “Q-DAS Inside”.
  • Fordi når du arbejder med chy.stat, sparer du den dyre uddannelse af personalet til brug for kompleks software. chy.stat er programmeret til en intuitiv tilgang.

 

  • Fordi chy.stat bruger de nyeste teknologier – derfor er chy.stat innovativ.

Fordi chy.statt simpelthen er SMART!

chy.stat moduler

– “Køb kun hvad du har brug for”

chy.stat er struktureret i moduler. Du behøver således kun at installere de kvalitets- og/eller produktivitetsindikatorer, som anvendes i virksomheden. Enkelt moduler kan til enhver tid tilføjes senere.

 

Mere om moduler

Om chy.stat

Softwaren chy.stat er udviklet af virksomheden Diribet i Tjekkiet i 2013 og er i dag implementeret hos mange bilproducenter over hele Europa.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få nyheder og information om måleteknik, kvalitetsstyring og kommende kurser. Du vil modtage et nyhedsbrev ca. en gang om måneden.

You have Successfully Subscribed!